Antena 3 CNN Actualitate Locale Proiectil exploziv găsit în curtea Spitalului de Psihiatrie din Sibiu. Pirotehniștii au intervenit de urgență

Proiectil exploziv găsit în curtea Spitalului de Psihiatrie din Sibiu. Pirotehniștii au intervenit de urgență

Pirotehniştii au intervenit marţi, în curtea Spitalului de Psihiatrie din Sibiu, unde au ridicat un proiectil exploziv, găsit în urma efectuării unor lucrări ale constructorilor.

Proiectil exploziv găsit în curtea Spitalului de Psihiatrie din Sibiu. Pirotehniștii au intervenit de urgență
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Aug 2023   •   22:55

”Echipajul pirotehnic din cadrul ISU Sibiu, a intervenit în municipiul Sibiu pe strada Doctor Dumitru Bagdazar, în curtea unei unităţi sanitare, pentru a ridica un element de muniţie găsit în urma efectuării unor lucrări exterioare.

Specialiştii pirotehnici au identificat un proiectil exploziv calibru 76 mm, care a fost ridicat şi depozitat în vederea distrugerii ulterioare", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit reprezentantei ISU Sibiu, în cazul în care cineva găseşte muniţie rămasă neexplodată, trebuie să nu o atingă şi să anunţe ISU sau Poliţia prin apel la pe numărul unic de urgenţă 112, pentru a interveni în vederea ridicării şi distrugerii acestor elemente. 

 

×
Subiecte în articol: proiectil Sibiu ISU Sibiu spital
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close