Antena 3 CNN Actualitate Locale Pui vopsiți în galben într-o piață din Galați! Comercianții voiau să-i vândă ca pui de țară (VIDEO)

Pui vopsiți în galben într-o piață din Galați! Comercianții voiau să-i vândă ca pui de țară (VIDEO)

Pui vopsiți în galben într-o piață din Galați! Comercianții voiau să-i vândă ca pui de țară (VIDEO)
Sursa foto: sursă foto: pixabay.com
07 Oct 2019   •   13:05

Poliţiştii locali din Galaţi au descoperit în urma unei acţiuni în Piaţa Calea Basarabiei mai multe persoane care vindeau pui coloraţi cu galben pentru a fi vânduţi ca pui de ţară.

Poliţiştii au ridicat 12 kilograme de carne de pui, ţinută în condiţii improprii şi vopsită pentru a avea culoarea galbenă, specifică păsărilor crescute în sistem bio.

Comercianţii le spuneau clienţilor că  păsările comercializate sunt crescute la curte. Pentru a părea credibil, vopseau carnea într-o culoare specifică, gălbuie. Polițiștii locali, care dețineau informații că respectiva carne nu provine de la păsări crescute în gospodării proprii, au făcut o probă și au constat că în contact cu apa, aceasta se colora imediat.

Cei care vindeau carnea nu aveau acte pentru produsele pe care le deţineau, iar doi dintre ei au fost amendaţi cu câte 500 de lei. A treia persoană a fugit, la vederea poliţiştilor. 

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close