Antena 3 CNN Actualitate Locale S-a dus la un spital din Vaslui, pregătită să nască. Personalul medical a supus-o la mai multe analize și au descoperit ceva incredibil. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

S-a dus la un spital din Vaslui, pregătită să nască. Personalul medical a supus-o la mai multe analize și au descoperit ceva incredibil. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

S-a dus la un spital din Vaslui, pregătită să nască. Personalul medical a supus-o la mai multe analize și au descoperit ceva incredibil. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Feb 2019   •   16:47

Situație șocantă într-o localitate din Vaslui. O femeie în vârstă de 30 de ani a solicitat o ambulanță care a dus-o la spital, pe motiv că este însărcinată și că i s-au declanșat contracțiile.

În sala de travaliu, medicii au avut însă parte de o mare surpriză. Aceștia au constat că femeia nu are niciun copil în pântece, deşi aceasta susţine că sarcina i-ar fi fost monitorizată în Germania, de unde s-a întors recent. 

Cum aceasta invoca faptul că are o ”sarcină ascunsă” şi că ar fi fost monitorizată de medicii din Germania, cadrele medicale de la spitalul din Bârlad au făcut investigaţii suplimentare. 

Toate analizele, investigatiile ecografice au indicat că femeia nu este însărcinată. În prezenţa cadrelor medicale, femeia a efectuat şi mai multe teste de sarcină, al căror rezultat a fost tot negativ. 

În ciuda acestor evidenţe, femeia este convinsă că ea este însărcinată, invocând că nu mai are menstruaţie de zece luni, însă medicii nu reuşesc să-i găsească copilul.  

„Am ajuns în ţară, venind din Germania, pe data de 5 februarie. Acolo am fost la doctor peste tot, cu dureri de spate şi mi s-a spus că sunt însărcinatã, dar că am uter septat şi copilul nu se vede. Eu le-am spus că am mai avut această problemă la primul copil, în 2011, când am fost la fel, însărcinatã si am fost dusă la spital să nasc, iar la control nu s-a văzut copilul. Mi s-a spus că am chist şi m-au operat ca să-mi scoată chistul şi când colo era un copil, o fetiţă de 3,4 kilograme.(...) Pe 7 februarie am început sã am contractii şi am venit la spital la Bârlad cu ambulanţa. Copilul mşca, aveam contractii! M-au dus în sala de nasteri, m-au tinut două ore în sala de travaliu, mi-au zis că am uterul fisurat şi membranele rupte. Dupã ce au ascultat inima copilului, au zis cã bate, dar m-au dus în salon la ginecologie. A venit apoi doamna doctor Boca, mi-a fãcut şi ea tot felul de teste, dar mi s-a spus cã nu sunt gravidã, ci balonată!”, a declarat Andreea T. pentru vrn.ro. 
 

×
Subiecte în articol: spital
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close