Antena 3 CNN Actualitate Locale Sentință pentru constănțeanul care a omorât o viitoare mireasă într-un accident

Sentință pentru constănțeanul care a omorât o viitoare mireasă într-un accident

Sentință pentru constănțeanul care a omorât o viitoare mireasă într-un accident
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Apr 2017   •   10:49

Bărbatul din Constanța, care în urma unui accident a omorât o viitoare mireasă din Vaslui, și-a primit sentința, potrivit adevarul.ro.

Constănțeanul, în vîrstă de 64 de ani, a fost găsit vinovat pentru producerea accidentului, în sarcina sa fiind reţinută 75% din culpă. Bărbatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere și este obligat ca timp de doi ani să respecte un program de supraveghere, să nu părăsească teritoriul României decât cu încuviinţarea instanţei şi să efectueze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. Mai mult, familia victimei va primi daune morale în valoare de 130.000 de euro.

Mai mult, victima avea 44 de ani și se pregătea de nuntă, însă imediat după accident, cel care ar fi trebuit să-i fie soț a început o relaţie chiar cu tânăra care se afla la volan în momentul producerii accidentului, spre revolta rudelor femeii decedate.

Victima și bărbatul cu care urma să se mărite se aflau într-o mașină care a fost lovită frontal de o autoutilitară condusă de bărbatul din judeţul Constanţa, care s-a angajat într-o depăşire imprudentă.

Autoturismul în care se aflau viitorii miri, era condus de o tânără de 28 de ani, din Vaslui, prietenă cu cei doi, iar pe bancheta din spate, se mai aflau şi cei doi copii, de 4, respectiv 7 ani.

În urma impactului violent, toţi pasagerii din cele două autoturisme au fost răniţi, la faţa locului fiind dirijate mai multe ambulanţe.

Femeia care se pregătea să devină mireasă a murit la spital după patru zile.

 

×
Subiecte în articol: sentinta accident
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close