Antena 3 CNN Actualitate Locale Șapte persoane au ajuns din vacanță, în spital! Au suferit toxiinfecții severe

Șapte persoane au ajuns din vacanță, în spital! Au suferit toxiinfecții severe

Șapte persoane au ajuns din vacanță, în spital! Au suferit toxiinfecții severe
26 Oct 2018   •   09:10

Şapte persoane cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară, cazate la o pensiune din Bran, au fost transportate, vineri dimineaţa, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Braşov, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Potrivit sursei citate, este vorba despre şapte persoane adulte dintr-un grup de 22 persoane cazate la o pensiune din Bran.

"Acestea prezentau vărsături şi dureri abdominale, fiind vorba cel mai probabil de o toxiinfecţie alimentară. Au fost transportate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Braşov. La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD din Zărneşti, o ambulanţă de la Râşnov şi au fost trimise şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Braşov", a informat Ciprian Sfreja.

Comisarul regional de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Braşov, Sorin Susanu, a declarat, pentru AGERPRES, că o echipă s-a deplasat la faţa locului în jurul orei 3,30, fiind găsite mai multe nereguli.

"Activitatea la pensiune a fost oprită temporar şi s-a dispus închiderea blocului alimentar. În urma controlului au fost găsite mai multe nereguli, printre care depozitare necorespunzătoare a alimentelor, lipsă elemente identificare chiar şi produse expirate", a precizat comisarul regional. 

 

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: pensiune Brașov spital
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close