Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie pe ritmuri de manele, într-un club din Iaşi, între români şi arabi, după ce o tânără a fost pipăită la baie

Bătaie pe ritmuri de manele, într-un club din Iaşi, între români şi arabi, după ce o tânără a fost pipăită la baie

Scandal într-un club din Iași, unde patru bărbați au reușit să provoace o bătaie generală după ce s-au luat de o femeie căsătorită.

Bătaie pe ritmuri de manele, într-un club din Iaşi, între români şi arabi, după ce o tânără a fost pipăită la baie
de Laura Dinu    |    15 Iun 2021   •   13:51

Totul a pornit când un grup de bărbați arabi au intrat în club, după ce au mâncat la restaurantul de la parterul clădirii. Aceștia au abordat o tânără care plecase de lângă grupul de prieteni cu care era în club pentru a merge la toaletă.

Însă nu a mai apucat să ajungă acolo deoarece, la masa de lângă grupul sanitar al doamnelor, se instalase grupul de cetățeni arabi care au început să o tragă de mână și să o lovească cu palma peste fund.

Speriată, femeia s-a întors la grupul din care făcea parte și s-a plâns soțului care, nervos, s-a îndreptat spre grupul de cetățeni străini.

De aici până la o bătaie generală a fost doar un pas. Și asta deoarece, un bărbat care nu avea absolut nicio legătură cu toată situația, a fost lovit în față. Singura vină a acestuia a fost tenul măsliniu, astfel încât a fost confundat cu ușurință cu cetățenii arabi, scrie bzi.ro.

La scurt timp, polițiștii ieșeni au emis un comunicat de presă în care au anunțat că, în urma imaginilor apărute în spațiul public, s-a dispus efectuarea unor verificări.

Urmare a imaginilor apărute în spațiul public conducerea IPJ Iaşi a dispus efectuarea de verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun. Verificările sunt efectuate de către polițiștii Poliției Municipiului Iaşi și Serviciului de Investigații Criminale Iaşi.

Doar o zi mai târziu, polițiștii au emis un nou comunicat de presă prin care se anunța că doi bărbați au fost deja reținuți. 

 „La data de 13 iunie a.c., conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a dispus sesizarea din oficiu şi demararea de îndată de verificări, cu privire la conflictul care a avut loc între mai multe persoane într-un club din municipiul Iaşi, în noaptea de 12/13 iunie a.c.. În cadrul cercetărilor au fost ridicate şi vizionate imagini de pe camerele de luat vederi, au fost identificaţi şi audiaţi martori, precum şi persoanele care ar fi fost implicate în conflict.

Astfel, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii Poliţiei Municipiului Iaşi şi Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi a rezultat faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice între două grupuri de persoane s-a iscat un conflict spontan. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Până în prezent niciuna dintre persoane nu a depus plângere penală. În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bărbaţii bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul IPJ Iaşi. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale”.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close