x close

Un taximetrist din Botoșani a fost agresat de un client. Scandalul a pornit de la o geanta voluminoasă

de S.T.    |    16 Feb 2020   •   19:01
Un taximetrist din Botoșani a fost agresat de un client. Scandalul a pornit de la o geanta voluminoasă 534 Foto: Pixabay

Un taximetrist din municipiul Botoşani a fost agresat duminică de un bărbat, după ce i-a transmis acestuia că se află în imposibilitatea de a-i transporta o geantă voluminoasă.

După ce a agresat taximetristul, clientul nemulţumit s-a urcat pe cupola maşinii şi a distrus şi oglinda acesteia.

„În urma unei discuţii în contradictoriu cu un taximetrist, generată de imposibilitatea de a introduce o geantă voluminoasă în portbagajul taxiului, bărbatul l-a agresat pe conducătorul auto, s-a suit pe cupolă şi a rupt oglinda din partea dreaptă, după care a plecat. Taximetristul l-a urmărit până în apropierea unui hipermarket din zona Gării Botoşani, unde l-a oprit cu ajutorul unor colegi de serviciu. Un echipaj de jandarmi a observat conflictul şi a intervenit, după care i-a condus pe protagoniştii scandalului la sediul inspectoratului în vederea lămuririi situaţiei şi întocmirii actelor procedurale”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean.

Bărbatul de 32 de ani s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere” şi „lovire şi alte violenţe”.

Dosarul va fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Citeşte mai multe despre:

botosani scandal
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati