Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal uriaş în învăţământ! Doi elevi au întreţinut relaţii sexuale într-o sală de clasă

Scandal uriaş în învăţământ! Doi elevi au întreţinut relaţii sexuale într-o sală de clasă

Scandal uriaş în învăţământ! Doi elevi au întreţinut relaţii sexuale într-o sală de clasă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Ian 2017   •   14:25

O elevă de la Liceul din Borca a reclamat la Poliţie că a fost violată într-o sală de clasă de către un coleg, iar în urma anchetelor demarate de Inspectoratul Şcolar Judeţean şi poliţişti s-ar fi constatat că a fost vorba de un act sexual consimţit, a declarat luni, pentru Agerpres inspectorul şcolar general, Viorel Stan.

Potrivit sursei citate, evenimentul a avut loc vineri, în jurul orei 11,30, după ce profesorul de tehnologie le-a dat voie tuturor elevilor să plece acasă cu două ore mai devreme.

"Luni a fost un grup de inspectori la Borca şi, în urma anchetei, s-a constatat că nu a fost viol, ci un act consimţit în timpul orelor de curs. Profesorul de tehnologie nu a mai făcut ultimele două ore şi le-a dat voie elevilor să plece. Doi dintre aceştia au rămas în clasă şi au făcut sex, după care eleva a reclamat la Poliţie că a fost violată. S-a constatat însă că nu a fost viol, ci act sexual consimţit. Şi cei de la liceu au demarat o anchetă şi vor propune măsurile ce se impun de sancţionare a celor doi elevi şi a profesorului de tehnologie. De altfel, acesta din urmă a mai fost sancţionat în trecut tot pentru că nu a mai făcut orele de curs", a spus Viorel Stan.

Cei doi elevi sunt în anul doi de profesională şi au 16 ani.

Poliţiştii au deschis o anchetă în primă fază pentru viol, după ce tânăra a reclamat în scris că a fost abuzată. La audieri s-ar fi constatat însă că a fost un act consimţit.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close