Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Iași care a apelat la serviciile unei prostituate a fost lăsat fără haine și banii de rate

Un bărbat din Iași care a apelat la serviciile unei prostituate a fost lăsat fără haine și banii de rate

Un tânăr care a apelat la serviciile unei prostituate a suferit șocul vieții lui după ce, în timpul actului sexual, a fost jefuit de doi bărbați, complici ai prostituatei. Aceșția i-au furat toți banii pe care îi avea la el și l-au dat afară din apartamentul femeii pe jumătate dezbrăcat. De rușine, bărbatul s-a adăpostit în gară.

Un bărbat din Iași care a apelat la serviciile unei prostituate a fost lăsat fără haine și banii de rate
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Mai 2020   •   16:51

Scena a avut loc în decembrie, anul trecut, iar acum cei doi hoți, care sunt și frați, își așteaptă pedeapsa de la a doua instanță, după ce într-o primă etapă au primit pedepse cu suspendare, relatează Ziarul de Iași.

„Inculpaţii au pretins că sunt fraţii martorei O.N. şi că sunt indignaţi de ce se întâmplă în acea cameră, împiedicând-o pe persoana vătămată să se îmbrace. Unul dintre inculpați i-a pulverizat o substanţă iritantă lacrimogenă în zona feţei, apoi au luat hainele persoanei vătămate pentru a căuta bunuri“, se arată în motivarea primei instanţe, publicată pe portalul specializat ROLII.

Din geaca victimei, fraţii au sustras suma de 1.700 de lei. Victima a fost lovită peste faţă şi dată afară din apartament fără geacă şi banii de rată. De ruşine, a mers în sala de aşteptare a gării, unde s-a culcat pe un scaun. A doua zi a fost găsit de un poliţist, căruia i-a povestit ce a păţit.

Oamenii legii au avut confirmarea că povestea era reală după ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de la casa de amanet unde victima şi-a amanetat telefonul Samsung S8, pentru a plăti prostituata.

Cei doi tâlhari au fost prinşi şi au recunoscut tâlhăria, mai ales pentru că asupra lor a fost găsită geaca victimei.
 

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close