Antena 3 CNN Actualitate Locale Sinucidere sau accident? Un bărbat a fost spulberat de tren: "A rămas stană de piatră pe şine"

Sinucidere sau accident? Un bărbat a fost spulberat de tren: "A rămas stană de piatră pe şine"

Sinucidere sau accident? Un bărbat a fost spulberat de tren: "A rămas stană de piatră pe şine"
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Aug 2016   •   18:18

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit miercuri spulberat de locomotiva unui tren de marfă, în zona Narcisa a municipiului Bacău, din primele verificări ale poliţiştilor reieşind că ar fi un caz de sinucidere.

"L-am văzut pe bărbat cu minute bune înainte de a fi lovit de tren. Era jos în iarbă şi, din când în când, se ridica uitându-se de-a lungul căii ferate. Chiar m-am gândit oare ce are de gând să facă", a afirmat o tânără din rândul martorilor.

Alţi martori susţin că bărbatul a stat ceva timp pe un parapet din beton de lângă calea ferată, iar când a văzut că vine trenul a ieşit în faţa lui.

"A rămas stană de piatră pe şine, fie pentru că s-a speriat de avertizările mecanicului de locomotivă, fie pentru că aşa a vrut, fiind izbit în plin", le-a spus un bărbat anchetatorilor.

Ancheta poliţiştilor şi procurorilor în acest caz este în derulare.

În zona Narcisa, aflată în sudul municipiului Bacău, mai multe persoane au murit de-a lungul anilor în accidente de tren, pentru că nu s-au asigurat în momentul în care au vrut să traverseze calea ferată ce desparte cartierele Letea şi Tache. Există în zonă un pasaj subteran de trecere, dar acesta nu este folosit de peste 20 de ani, fiind insalubru şi periculos.

×
Subiecte în articol: sinucidere accident
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close