Antena 3 CNN Actualitate Locale Situație absurdă! Ce li s-a oferit de muncă persoanelor cu dizabilități din județul Olt

Situație absurdă! Ce li s-a oferit de muncă persoanelor cu dizabilități din județul Olt

Situație absurdă! Ce li s-a oferit de muncă persoanelor cu dizabilități din județul Olt
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Dec 2018   •   18:55

"Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități" a fost marcată, luni, de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, prin organizarea unei burse de locuri de muncă pentru astfel de persoane.

Agenții economici n-au fost foarte receptivi, doar opt venind cu propuneri. Oamenilor cu dizabilități de pe raza județului li s-au oferit 16 locuri de muncă, dar, aproape toate, nepotrivite pentru persoane care au diverse dizabilități, a anunțat olt-alert.ro. „Pot ce poţi şi tu! Angajează-mă!”, a fost deviza evenimentului.

Locurile de muncă vacante vizau meseriile de operaror confecţioner, vânzător, zugrav, călcător, muncitor necalificat în confecţii, muncitor necalificat în agricultură, îngrijitor de animale și muncitor necalificat în construcţii. Dat fiind faptul că oferta a fost mai degrabă nepotrivită, dintre cele 56 de persoane cu dizabilități care s-au prezentat la această acțiune, majoritatea a plecat cum a venit. Doar 2 persoane din cele 56 au fost selectate pentru un interviu ulterior.

×
Subiecte în articol: persoane cu dizabilitati
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close