Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer de autobuz din Brăila a dat toţi călătorii jos, după ce s-a enervat din cauza unui bebeluş care plângea

Un şofer de autobuz din Brăila a dat toţi călătorii jos, după ce s-a enervat din cauza unui bebeluş care plângea

Un şofer de autobuz din Brăila a dat toţi călători jos, chiar în timpul unei curse, după ce s-a enervat din cauza unui bebeluş care plângea.

Un şofer de autobuz din Brăila a dat toţi călătorii jos, după ce s-a enervat din cauza unui bebeluş care plângea
Sursa foto: debraila.ro
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2023   •   11:19

Totul s-a întâmplat, marţi seara, pe strada Griviţei din municipiul Brăila, la intersecţia cu strada Şcolilor, acolo unde şoferul de autobuz, angajat al Braicar, operatorul public de transport în comun, a oprit autobuzul şi le-a cerut oamenilor să coboare.

"Din cauza gălăgiei nu-mi pot continua traseul. Voi opri aici autobuzul. Vă rog să coborâți", le-ar fi spus șoferul Braicar călătorilor, potrivit unui martor citat de publicaţia debraila.ro.

"A oprit autobuzul și a lăsat zeci de călători în frig pentru că l-a deranjat că un copil mic plângea. Chiar dacă a coborât femeia cu bebelușul, șoferul a spus că numai continuă cursa și pleacă acasă, lăsând toți călătorii în frig, închizând chiar și becurile autobuzului", a povestit martorul.

Şoferul a oprit autobuzul, a stins luminile, apoi s-a dat jos, nervos, şi a aşteptat ca toţi oamenii să coboare.

×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close