Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer beat criţă a provocat un carambol, în judeţul Galaţi. Doi oameni au ajuns la spital

Un şofer beat criţă a provocat un carambol, în judeţul Galaţi. Doi oameni au ajuns la spital

Accident în lanţ, ieri după-amiază, în comuna Vânători, judeţul Galaţi. Un şofer de 41 de ani intrat cu maşina în plin în taxiul care se afla în faţa sa. În urma impactului, acesta a fost proiectat într-o altă maşină, dar şi într-un biciclist care circula pe marginea drumului. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,14 mg/l în aerul expirat.

Un şofer beat criţă a provocat un carambol, în judeţul Galaţi. Doi oameni au ajuns la spital
Sursa foto: Antena 3
de Gabi Vlad    |    17 Iul 2022   •   10:40

La data de 16 iulie 2022, la ora 15:01, Poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe DN26 a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme și un biciclist.

Atenție, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoțional!

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism pe banda 2 a DN26, dinspre comuna Vânători spre municipiul Galați, ajungând în dreptul unei depozit de materiale de construcții, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un alt autoturism din fața sa (taxi), care era condus de un bărbat cu vârsta de 50 ani și a intrat în coliziune cu acesta.

Din impact, taxiul a fost proiectat în partea dreaptă a direcției sale de deplasare, iar cu partea laterală dreapta a intrat la rândul său în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 35 ani, care circula pe banda 1 a DN26, precum și cu un biciclist de 55 ani, care se deplasa pe bicicletă pe marginea drumului.

În urma acestui eveniment rutier a rezultat avarierea celor 3 autoturisme și a biciletei dar și rănirea a două persoane, bicilistul și bărbatul de 50 ani.

Cei doi au fost transportați la spital în vederea acordării de îngijiri medicale de specialitate. La testarea alcoolscopică a celor 4 bărbați la doi dintre conducătorii auto și la bicilist rezultatul a fost negativ, însă în cazul bărbatului cu vârsta de 41 , a rezultat o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

×
Subiecte în articol: carambol accident sofer beat
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close