Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer condamnat la aproape 12 ani de închisoare pentru un accident Live pe Facebook, în Văcăreni, Tulcea

Şofer condamnat la aproape 12 ani de închisoare pentru un accident Live pe Facebook, în Văcăreni, Tulcea

Şoferul din Tulcea, care a provocat un accident soldat cu trei morţi, în vara anului 2019, în satul Văcăreni, în timp ce era Live pe Facebook, a fost condamnat la aproape 12 ani de închisoare.

Şofer condamnat la aproape 12 ani de închisoare pentru un accident Live pe Facebook, în Văcăreni, Tulcea
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    25 Mai 2021   •   12:43

Şoferul în vârstă 41 de ani, din comuna Luncaviţa, a fost condamnat la 11 ani şi opt luni de închisoare pentru moartea unui copil, a unei tinere însărcinate şi a unei bunici.

Judecătoria Măcin l-a condamnat pe bărbat la zece ani de închisoare pentru ucidere din culpă, la doi ani de închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi trei ani de închisoare pentru părăsirea locului accidentului.

În total, judecătorii au contopit pedepsele şi l-au condamnat pe bărbat la 11 ani şi 8 luni de închisoare, sentinţă compusă din pedeapsa cea mai grea, de 10 ani de închisoare, la care se adaugă un spor de 20 de luni reprezentat de o treime din totalul celorlalte pedepse.

Totuşi, sentinţa Judecătoriei Măcin nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Trei oameni omorâţi, după un accident live pe Facebook în Văcăreni, Tulcea

Tragedia s-a produs pe 11 august 2019, în jurul orei 18.00, atunci când şoferul, atunci în vârstă de 39 de ani, şi alţi doi prieteni, au plecat la o plimbare cu un BMW M6

După ce au băut, cei trei au pornit într-o cursă ce s-a terminat cu moartea a trei oameni.

La un moment dat, în timp ce se aflau Live pe Facebook, şoferul a accelerat puternic şi a pierdut controlul maşinii care a rupt gardul unei case şi a spulberat un copil de trei ani, o tânără de 27 de ani, însărcinată, şi o bunică în vârstă de 79 de ani.

Momentul impactului a fost transmis Live pe Facebook. După accident, şoferul a fugit, în timp ce prietenii săi, grav răniţi, au fost transportaţi la spital.

Pentru copil şi cele două femei aflate în curte, medicii nu au mai putut face nimic.

×
Subiecte în articol: Văcăreni Tulcea accident
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close