Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer s-a trezit cu zahăr în rezervorul mașinii, la Arad | Păgubitul oferă recompensă pentru informații

Un șofer s-a trezit cu zahăr în rezervorul mașinii, la Arad | Păgubitul oferă recompensă pentru informații

Un bărbat din Arad s-a trezit cu mașina vandalizată. Rezervorul autovehiculului era plin de zahăr.

Un șofer s-a trezit cu zahăr în rezervorul mașinii, la Arad | Păgubitul oferă recompensă pentru informații
Sursa foto: aradon.ro
de Ioana Mircea    |    16 Feb 2023   •   17:28

În noaptea de sâmbătă spre duminică, mașina unui bărbat din Arad a fost vandalizată de către un trecător. Din fericire pentru păgubit, camerele de supraveghere montate la un magazin din zonă au surprins momentul.

Bărbatul susține că autoturismul său era parcat pe strada Andrei Şaguna din Arad, iar la un moment dat, sub adăpostul întunericului, o persoană care trecea pe stradă a deschis capacul de la rezervor şi a turnat ceva, apoi a tăiat două dintre roțile mașinii.

Potrivit proprietarului maşinii, în rezervor i-a fost turnat zahăr, ceea ce distruge motorul. Acum, acesta oferă recompensă celor care îl pot ajuta cu mai multe informații.

Citește și: Trei tineri din Arad au rămas blocaţi cu un BMW pe un râu îngheţat, la Arieşeni

.„Ofer recompensă 500 de euro celui care poate să îmi dea informaţii despre această persoană”.

Întrebat dacă ştie să aibă duşmani, dacă are neînţelegeri cu alte persoane, păgubitul a afirmat că nu are nimic de împărţit cu nimeni.

Acesta a spus că va căuta camere de luat vederi şi la alte imobile de pe strada respectivă, pentru a vedea dacă faţa vandalului se observă mai bine, potrivit aradon.ro.

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close