Antena 3 CNN Actualitate Locale Soț și soție, acuzați că și-ar fi batjocorit nepoatele în vârstă de 12 și 13 ani, în repetate rânduri, în București

Soț și soție, acuzați că și-ar fi batjocorit nepoatele în vârstă de 12 și 13 ani, în repetate rânduri, în București

Caz înfiorător în București. Un cuplu a fost reținut în urma unor acuzații de corupere de minori. Cei doi soți și-ar fi batjocorit cele două nepoate minore în vârstă de 12 și 13 ani, pe care le aveau în grijă.

de Adriana Drăghici    |    Ioana Mircea    |    01 Iul 2023   •   12:28

Cei doi soți au fost reținuți inițiat pentru 24 de ore, după care au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetate pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de viol și corupere sexuală a minorilor.

"În fapt, în perioada februarie 2022 - decembrie 2022, în timp ce acestia locuiau cu cei doi copii minori ai lor, dar și cu cele două persoanele vătămate (fiind vorba despre două nepoate în vârstă de 12 și 13 ani), în două imobile din București, profitând de starea de minoritate a victimelor, de faptul că se aflau în grija lor și de autoritatea pe care o aveau asupra acestora, prin constrângere fizică și morală, pe fondul unui comportament violent, atât fizic, cât și verbal, în mod constant, ar fi întreținut cu minorele lăsate în grija lor, în repetate rânduri, raporturi sexuale”, a precizat Poliția Capitalei.

Citește și: Marcel Ciolacu: "De astăzi, actul sexual cu un copil sub 16 ani este viol" | Legea a fost adoptată de Camera Deputaților

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale - Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de viol și de corupere sexuala a minorilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close