Antena 3 CNN Actualitate Locale Spray lacrimogen pe holurile spitalului din Buzău, după o altercație între doi copii de 13 ani

Spray lacrimogen pe holurile spitalului din Buzău, după o altercație între doi copii de 13 ani

Spray lacrimogen pe holurile spitalului din Buzău, după o altercație între doi copii de 13 ani
18 Oct 2018   •   23:02

O altercaţie între doi copii de 13 ani a, din Costeşti, judeţul Buzău, a dus la un scandal între părinţii acestora. Tatăl unuia dintre băieţi a lovit-o pe mama celuilalt, pe holul UPU Buzău, iar aceasta a reacţionat folosind un spray lacrimogen. Poliţia a deschis o anchetă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Buzău, scandalul a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, pe holul UPU, între două persoane din Costeşti, o femeie de 38 de ani, şi un bărbat de 46 de ani. Din verificări, femeia a folosit sprayul lacrimogen după ce a fost lovită de bărbat.

“Incidentul a pornit după ce, mai devreme, în Costeşti, copiii celor doi, ambii în vârstă de 13 ani, au avut o altercaţie. Unul dintre ei l-a împins pe celălalt, acesta s-a lovit de un calorifer şi apoi a ripostat şi l-a muşcat pe primul. Părinţii erau la spital cu copilaşii”, a declarat Amalia Călugăru, purtătorul de cuvânt al IJP Buzău.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: spital Buzau
Parteneri
Horoscop 29 martie. Zi importantă pentru Capricorni şi Săgetători
x close