Antena 3 CNN Actualitate Locale Starea de sănătate a polițistului împușcat în cap de iubita sa. Ce decizie vor să ia medicii

Starea de sănătate a polițistului împușcat în cap de iubita sa. Ce decizie vor să ia medicii

Starea de sănătate a polițistului împușcat în cap de iubita sa. Ce decizie vor să ia medicii
06 Feb 2018   •   12:11

Polițistul Bogdan Dumitrescu, care a fost împușcat în cap de iubita sa, este internat în continuare la Spitalul Județean Craiova, fiind în comă indusă. 

Medicii au spus că, deși este în stare gravă, pacientul a răspuns la stimuli de lumină și își menține constantă temperatura corpului. Aceștia iau în considerare mutarea polițistului la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală. 

„Este în continuare sedat, noi l-am ţinut sedat pe tot parcursul internării, a fost băgat în comă indusă de către noi, prin medicamente anestezice. Este ventilat de către aparate. Nu l-am evaluat neurologic absolut deloc, iar în această zi o să îi repetăm tomograful de control. Are leziuni importante, cel mai bine pentru dânsul este să stea sedat. După ce repetăm tomograful, împreună cu neurochirugul, se hotărăşte ce se face în pasul următor. A fost făcută şi o intervenţie chirurgicală la amnezie, dar nu i s-a desfăcut craniul, i s-a făcut o hemostază, dar nu au fost hematoame de evacuat. Nu mă pot pronunţa în privinţa şanselor de supravieţuire, repetăm tomograful şi vedem, lucrurile se pot schimba şi de la o oră la alta”, a afirmat dr. Daniela Mititelu, medicul curant de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Craiova, potrivit gazetanoua

Incidentul dramatic a avut loc în urmă cu o săptămână. Cei doi a fost în vizită la un alt cuplu, unde au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior iubita polițistului l-a împușcat pe acesta cu pistolul. 

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a înțele cum s-a întâmplat totul. 

×
Subiecte în articol: impuscat cap iubita internat spital
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close