Antena 3 CNN Actualitate Locale Strania asasinare a unui băiat cuminte care nu a făcut rău nimănui

Strania asasinare a unui băiat cuminte care nu a făcut rău nimănui

Strania asasinare a unui băiat cuminte care nu a făcut rău nimănui
30 Sep 2015   •   17:00

Scheletul unui copil de 10 ani, care a dispărut acum patru luni şi ulterior a fost ucis, a fost găsit, sâmbătă, într-o râpă, în judeţul Iaşi, scrie ziarulring.ro.

Cazul a şocat nu numai comunitatea locală, ci şi pe procurorii şi judiciariştii capitalei moldave, care, de altfel, şi-au făcut cu prisosinţă datoria, descoperind posibilul autor al cumplitei crime înaintea găsirii cadavrului. O ţară întreagă este îngrozită de teribila faptă, un prezumptiv act de pedofilie încărcat de... mult mister.

Andrei Alexandru Agape, un copil frumos şi cuminte din satul Covasna, comuna Costuleni, o localitate pierdută între dealurile Moldovei, a fost dat dispărut de acasă la sfârşitul lunii mai. Părinţii au anunţat dispariţia, deşi băiatul nu mai locuia cu ei în ultima vreme, ci la o bunică. În familia lui Andrei, necazurile s-au ţinut lanţ, în urmă cu ceva timp casa lor fiind mistuită de flăcări. Acesta era şi motivul pentru care el nu mai locuia cu părinţii şi fraţii lui, care şi ei stăteau pe la rude, pe unde apucau. Trupul copilului a fost găsit în weekend, la patru luni de la dispariţie, într-o râpă, printre buruieni.

Mai multe, pe ziarulring.ro.

×
Subiecte în articol: asasinare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close