Antena 3 CNN Actualitate Locale Studentă la Medicină, sugrumată și lovită cu bestialitate într-un parc din Timișoara. Polițiștii îl caută pe agresor

Studentă la Medicină, sugrumată și lovită cu bestialitate într-un parc din Timișoara. Polițiștii îl caută pe agresor

O tânără studentă la Medicină a fost agresată în plină zi intr-un parc din Timișoara. Femeia a reușit să scape ca prin minune de agresor și a fost salvată de câțiva trecători care au anunțat Politia. Oamenii legii îl caută acum pe bărbat.

Studentă la Medicină, sugrumată și lovită cu bestialitate într-un parc din Timișoara. Polițiștii îl caută pe agresor
de Andreea Borboros    |    05 Apr 2021   •   17:05

Femeia își plimba câinele în Parcul Botanic din Timişoara, la fel cum o făcea în fiecare zi.

Când a ajuns într-o zona mai retrasă, a văzut un bărbat suspect şi a încercat să treacă repede pe lângă el. Imediat ce l-a depășit acesta a sărit la ea, a lovit-o şi a trântit-o la pământ.

Norocul ei a fost că au trecut câteva persoane iar agresorul a ezitat, moment în care tânăra studentă a profitat de ocazie a fugit şi a strigat după ajutor. Un bărbat a fost cel care a sunat la 112. 

''Tânăra este studentă la Medicină împreună cu soțul ei. Sunt în România de câțiva ani și locuiesc chiar în zona în care s-a petrecut incidentul, însă niciodată nu se gândeau că se poate ajunge aici'', a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvant ipj Timiș.

Soțul victimei spune că incidentul s-a produs sâmbătă în jurul orei 17, imediat după ce femeia a intrat în Parcul Botanic, pe intrarea dinspre strada Gheorghe Lazăr.

Individul a atacat-o pe tânăra de 35 de ani, a strâns-o de gât și a încercat să îi acopere gura cu mâinile, potrivit tion.ro.

Femeia a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Este plină de zgârieturi pe față și are vânătăi în zona gâtului.

Polițiștii încearcă acum să-l identifice pe agresor. Bărbatul riscă până la doi ani de închisoare pentru loviri și alte violente.

×
Subiecte în articol: Timisoara studenta sugrumată agresor
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close