Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Botoşani şi-a pus capăt zilelor, Live pe Facebook, din dragoste: "Aici îmi va sta scris numele"

Un tânăr din Botoşani şi-a pus capăt zilelor, Live pe Facebook, din dragoste: "Aici îmi va sta scris numele"

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din satul Jijia din Botoşani, şi-a pus capăt zilelor din dragoste şi a transmis ultimele momente din viaţa sa Live pe Facebook.

Un tânăr din Botoşani şi-a pus capăt zilelor, Live pe Facebook, din dragoste: "Aici îmi va sta scris numele"
Sursa foto: Facebook
de Cătălin Onofrei    |    14 Iun 2021   •   17:52

Tânărul din satul Jijia, comuna Albeşti din judeţul Botoşani, a murit, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce s-a aruncat în faţa unui tren care circula între Dorohoi şi Iaşi.

După ce s-a certat cu o fată, tânărul a anunţat că îşi va pune capăt zilelor. Mai mult, înainte de gestul său, a postat câteva fotografii pe Facebook, de pe calea ferată.

Apoi, tânărul a intrat Live pe Facebook şi a explicat prietenilor care îl urmăreau de ce vrea să îşi pună capăt zilelor. Timp de câteva minute, el a transmis imagini de pe calea ferată şi a povestit că "nu mai poate trăi aşa".

La un moment dat, în timp ce se plimba pe calea ferată, tânărul a găsit o cruce, cel mai probabil a unei persoane care a murit lovită de tren, şi a precizat că va avea una la fel.

"Aici îmi va sta numele", a susţinut tânărul.

Din nefericire pentru el, niciunul dintre prietenii care i-au urmărit Live-ul de pe Facebook nu a ajuns la timp pentru a-l salva.

Metode de ajutor pentru adolescenţii care suferă de depresie

"Simți că lumea îți fuge de sub picioare? Ai ajuns la capătul puterilor? Ia legătura cu noi ACUM! Suntem aici, 24 de ore din 24, pentru tine!". Aşa sună mesajul lansat de "despreHUB" - primul HUB antidepresie din România.

Astfel, adolescenţii care trec printr-o perioadă grea pot primi ajutor doar printr-un simplu apel gratuit la numărul 0374.456.420.

Specialiştii de la Helpline au explicat că apelurile sunt confidenţiale.

"Chiar dacă simți că lumea îți fuge de sub picioare și că viața nu mai este despre tine, ci despre suferința pe care o simți, soluții există întotdeauna. Haide să le discutăm împreună, pas cu pas, în ritmul tău, așa cum te simți confortabil", este mesajul cu care sunt întâmpinate persoanele care au nevoie de ajutor.

×
Subiecte în articol: Botoșani Jijia
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close