Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Iaşi, electrocutat la 27.000 de volţi, după ce a căzut de pe o pasarelă pietonală pe cablurile electrice ale CFR

Tânăr din Iaşi, electrocutat la 27.000 de volţi, după ce a căzut de pe o pasarelă pietonală pe cablurile electrice ale CFR

Un tânăr se zbate între viață și moarte, după ce a căzut de pe o pasarelă pietonală peste o trecere cu calea ferată. Băiatul, în vârstă de 16 ani s-a electrocutat și are arsuri grave pe aproape 90% din suprafața corpului.

Tânăr din Iaşi, electrocutat la 27.000 de volţi, după ce a căzut de pe o pasarelă pietonală pe cablurile electrice ale CFR
Sursa foto: Facebook/ SMURD
de Ştefan Petrică    |    11 Feb 2023   •   09:00

Incidentul s-a petrecut în zona pasarelei pietonale din cartierul Manta Roșie din Iaşi. Martorii spun că au auzit un zgomot puternic în zona liniei de cale ferată.

Adolescentul a fost dus de urgență la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

"Intervenția echipajului de terapie Intensivă SMURD Iași la un adolescent de 16 ani cu arsură provocată prin contactul cu un fir de înaltă tensiune aflat pe un vagon, a fost în același timp diagnostic un traumatism prin cădere.

Apelantul a transmis că o persoană a căzut de pe o pasarelă pietonală peste liniile electrice, apoi pe o locomotivă și este electrocutat cu hainele în flăcări", potrivit UPU Spitalul Sf. Spiridon Iaşi.

"Este un caz foarte grav, cu risc vital. Pacientul prezintă arsuri prin arc electric de înaltă tensiune, 27.000 de volţi pe o suprafață de aproximativ 80-90 % și profunde chiar și de nivel patru", a declarat Roşu Solange, medic şef Spitalul Sf Spiridon.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: copil electrocutat Iași
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close