Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr atacat cu un cuțit la Focșani. Bărbatul a fost înjunghiat în fața a zeci de martori

Tânăr atacat cu un cuțit la Focșani. Bărbatul a fost înjunghiat în fața a zeci de martori

Clipe de groază miercuri seara la Focșani, după ce un tânăr a fost înjunghiat  în prezenţa a zeci de martori. Agresorul a fost identificat joi dimineaţă şi a fost reţinut, urmând să fie propus pentru arestare preventivă.

Tânăr atacat cu un cuțit la Focșani. Bărbatul a fost înjunghiat în fața a zeci de martori
20 Feb 2020   •   11:55

Autoritățile din Vrancea au fost alertate miercuri seară cu privire la un scandal ce ar fi avut loc pe bulevardul Unirii.  

Poliţiştii au identificat un tânăr de 21 de ani care „prezenta urme de înţepare în zona abdomenului cu un obiect ascuţit”. 

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, starea sa fiind stabilă, însă medicii spun că rănile i-au pus viaţa în pericol. Principalul suspect pentru agresiune a fost identificat  după câteva ore, iar joi dimineaţă a fost reţinut pentru 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, scrie adevarul.ro

Este vorba de un tânăr de 25 de ani, din Focşani, care urmează să fie propus pentru arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infractiunii de tentativă de omor. Deocamdată este neclar motivul agresiunii. Sunt avansate două ipoteze de lucru: fie o răfuială interlopă, fie un conflict pasional.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close