Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr lovit cu picioarele și lăsat inconștient în fața unui club din Vaslui. A ajuns în stare gravă la spital, iar medicii spun că are nevoie de operație pe creier

Tânăr lovit cu picioarele și lăsat inconștient în fața unui club din Vaslui. A ajuns în stare gravă la spital, iar medicii spun că are nevoie de operație pe creier

Un tânăr de 29 de ani, din Vaslui, a fost bătut fără milă, cu picioarele, de mai mulți petrecăreți, iar apoi a fost lăsat inconștient în fața unui club din oraș. 

Tânăr lovit cu picioarele și lăsat inconștient în fața unui club din Vaslui. A ajuns în stare gravă la spital, iar medicii spun că are nevoie de operație pe creier
de Claudia Simion    |    17 Feb 2020   •   20:06

Incidentul a avut loc în noaptea de 15 spre 16 februarie. Violențele au început în incinta clubului și au continuat afară, într-o parcare. 

Tânărul a fost preluat de cadrele medicale de pe trotuarul din fața clubului și dus la spital în stare foarte gravă. Medicii au spus că a suferit un traumatism cranio-facial și că e nevoie să fie supus unei operații pe creier. 

Clubul în care a început scandalul își desfășoară activitatea fără a avea vreo firmă de pază, așa cum spune legea. 

Ce spun reprezentanții IPJ Vaslui

“În jurul orei 3 si ceva un bãrbat a sunat la 112 pentru a sesiza cã sunt douã persoane cãzute si inconstiente în fata unui club din oras. La ora 03:33, acesta a revenit cu încã un apel pentru a întreba dacã mai vine o ambulantã, i s-a zis cã da, au intervenit si colegii de la STS si au întrebat dacã e cazul sã intervinã si un echipaj de politie, a rãspuns cã nu, pentru cã între timp venise si o patrulã care era în zonã si a stat de vorbã cu persoanele prezente la fata locului. Doar una dintre victime a fost transportatã la Spitalul Judetean Vaslui cu ambulanta, în cazul celeilalte persoane nu s-a impus acest lucru. S-a întocmit un dosar penal pentru vãtãmare coporalã din culpã, iar în acest moment se fac audieri, urmeazã sã se vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonã pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui.

Declarațiile martorilor

“Mai devreme sau mai târziu trebuia sã se ajungã aici, pentru cã de câteva zile, clubul nu are pazã, desi legea spune cã trebuie sã ai minim trei bodyguarzi. Bãietii din Iasi nu au mai venit pentru a asigura paza. S-a auzit cã administratorul clubului a sunat sâmbãtã, pe la Bârlad, pentru a cãuta câtiva bodyguarzi, dar nu s-a bãgat nimeni. Cu toate astea, a dat drumul la petreceri. Aici e si vina politiei. Se aude cã s-au fãcut controale, au sanctionat mai multe cluburi din oras pe motiv cã nu aveau pazã, dar nu poti lãsa lucrurile asa. Dai amendã si pleci, fãrã sã-ti mai pese ce se întâmplã dupã aia! Rolul politiei este si de a preveni astfel de incidente, nu doar de a-si face planul de amenzi. Toate cluburile care nu au pazã trebuie închise pentru cã în ritmul ãsta se poate ajunge si la crimã! În clubul ãla a fost mãcel si vineri si sâmbãtã . Ultima bãtaie a fost cea mai gravã.

Eu mã întorceam de la o petrecere, iar când am ajuns în dreptul clubului am vãzut jandarmi si ambulante. Un bãiat zãcea pe jos, în stare de inconstientã, plin de sânge. Cineva din interior mi-a spus cã bãiatul fusese bãtut sus, în club. Când au iesit, aveau tricourile rupte, doi dintre ei abia se mai tineau pe picioare. A fost tãrãboi mare, vã dati seama dacã a iesit tot clubul afarã. Se stiu si agresorii, cel putin unul dintre ei are interdictie în mai multe cluburi din oras, dupã ce a provocat alte bãtãi de genul. Am înteles cã imediat dupã bãtaie au fugit si sunt cãutati si acum de politie”, a povestit un martor al incidentului.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close