Antena 3 CNN Actualitate Locale „Merg să mă spânzur!” Dramă sfâșietoare, pentru o familie din Iași! După o ceartă cu părinții, un tânăr și-a pus capăt zilelor

„Merg să mă spânzur!” Dramă sfâșietoare, pentru o familie din Iași! După o ceartă cu părinții, un tânăr și-a pus capăt zilelor

Locuitorii din zona Sărărie a Iașiului au avut parte de o scenă șocantă, vineri dimineață: au dat nas în nas cu un bărbat spânzurat de un podeț metalic al unui imobil. După apelul făcut la 112 în jurul orei 8:00, medicii sosiți la fața locului nu au putut face altceva decât să declare decesul tânărului Andrei Lăcustă, la doar 25 de ani.

„Merg să mă spânzur!” Dramă sfâșietoare, pentru o familie din Iași! După o ceartă cu părinții, un tânăr și-a pus capăt zilelor
Sursa foto: bzi.ro
de Alexandra Dima    |    31 Iul 2021   •   19:01

La scurt timp, la fața locului au sosit un echipaj de Jandarmerie și un echipaj de Poliție, precum și criminaliștii care au preluat probe de la locul tragediei, potrivit bzi.ro.

Trupul neînsuflețit al ieșeanului a fost preluat de lângă vila unde a avut loc tragedia și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, în vederea efectuării necropsiei. Medicii legiști urmează să stabilească în mod cert care au fost cauzele morții tânărului.

Surse judiciare afirmă că, la momentul efectuării sesizării prin intermediul numărului pentru apeluri de urgență 112, tânărul era decedat de aproximativ patru ore. Andrei Lăcustă ar fi recurs la acest gest tragic în jurul orei 4:00, în noaptea de joi, spre vineri.

Se pare că tânărul ar fi decis să-și pună capăt zilelor după o ceartă cu părinții și chiar le-a spus acestora înainte de a pleca din casă că are de gând să se sinucidă. El a plecat de acasă cu un autoturism marca Volkswagen.

Anchetatorii sosiți la fața locului au constatat că pe telefonul victimei se aflau mai multe apeluri ratate de la rudele care ar fi încercat să îl contacteze.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au anunțat că în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă – n.r.). 

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close