Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără a murit într-un accident grav, după ce mama ei a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un cap de pod, în Mureș

O tânără a murit într-un accident grav, după ce mama ei a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un cap de pod, în Mureș

O tânără, în vârstă de 29 de ani, și-a pierdut viața, în urma unui accident care a avut loc pe raza localității Trei Sate din județul Mureș, după ce mama ei a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un pod.

O tânără a murit într-un accident grav, după ce mama ei a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un cap de pod, în Mureș
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2023   •   19:47

Potrivit IPJ Mureș, în jurul orei 07:00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier, produs pe DN 13A, la km 18+200 metri, în localitatea Trei Sate.

Din primele date, un autoturism, condus pe direcția Sovata – Bălăușeri, de către o femeie de 58 de ani, din județul Cluj, ar fi părăsit partea carosabilă prin dreapta sensului său de deplasare, intrând în coliziune frontală cu un podeț din beton.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Tânăr de 22 de ani din Argeș, împușcat în picior de prietenul de pahar. Victima nu a vrut să depună plângere

Din nefericire, în urma impactului, o femeie de 29 de ani, pasageră în autoturism, a decedat. De asemenea, conducătoarea auto a fost transportată pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar altor 2 minori, pasageri în autoturism, le-au fost acordate îngrijiri de către echipajele medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

”Conducătoarea auto, în vârstă de 58 de ani, din cauza adormirii la volan, a pierdut controlul direcției de mers, autoturismul părăsind partea carosabilă, a intrat în coliziune frontală cu un podeț din beton. A rezultat decesul unei persoane, pasageră în autoturism, rănirea gravă a conducătoarei auto și rănirea ușoară a celor doi minori, aflați pe bancheta din spate, asigurați în scaune de copii”, au declarat reprezentanții IPJ Mureș.

×
Subiecte în articol: IPJ Mureș cap de pod accident tanara
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close