Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăra din Botoșani, a cărei poveste a emoționat o țară întreagă, a murit la 27 de ani. ”Vei rămâne toate viaţa în inima mea”

Tânăra din Botoșani, a cărei poveste a emoționat o țară întreagă, a murit la 27 de ani. ”Vei rămâne toate viaţa în inima mea”

Tânăra din Botoșani, a cărei poveste a emoționat o țară întreagă, a murit la 27 de ani. ”Vei rămâne toate viaţa în inima mea”
14 Feb 2018   •   10:13

Cerasela Mihovici, tânăra care a suferit două transplanturi de plămâni, a decedat după ce a luptat ani la rând cu o boală necruţătoare. 

Soţul tinerei, de 27 de ani, a făcut anunţul pe facebook în care îşi exprima regretul faţă de trecerea în veșnicie a partenerei sale de viaţă. 

"Nu ai mai avut putere să lupţi. M-ai lăsat singur. Te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi cât voi trăi. Vei rămâne toate viaţa în inima mea şi nu te voi uita niciodată", este un fragment din postarea pusă de tânăr. 

Cerasela a fost operată prima dată în 2011 la Viena, însă la patru ani distanţa a necesitat o altă intervenţie, după ce au apărut unele complicaţii de la o bacterie. 

Plămânii săi ajunsese să funcţioneze la o capacitate de doar 14%, iar la sfârşitul anului trecut au apărut din nou complicaţii. Slăbită, fata nu a mai făcut faţă bolii şi a cedat. Ea era stabilită, de doi ani, în Austria alături de soţul ei, scrie stiri.botosani.ro.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close