Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără găsită ascunsă într-o geantă, la Vama Curtici. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Tânără găsită ascunsă într-o geantă, la Vama Curtici. Motivul pentru care a recurs la acest gest

O femeie de 20 de ani a fost găsită ascunsă într-o geantă, la Vama Curtici. Geanta era pusă în trenul București Nord – Budapesta.

Tânără găsită ascunsă într-o geantă, la Vama Curtici. Motivul pentru care a recurs la acest gest
Sursa foto: politiadefrontiera.ro
de Mia Lungu    |    05 Feb 2024   •   12:48

La Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, în trenul care circulă pe relația București Nord – Budapesta, s-a prezentat, duminică, la controlul de frontieră un cetățean german, având asupra sa un bagaj și o geantă voluminoasă.

În urma controlulului fizic a fost descoperită, în interiorul genții, o femeie.

Ambele persoane au fost duse la sediul poliției pentru efectuarea unor verificări suplimentare, în cadrul cărora a fost stabilit faptul că sunt frați.

"Au recurs la această metodă întrucât tânăra, în vârstă de 20 de ani, dorea să ajungă la familia ei stabilită într-un stat din vestul Europei", susțin polițiștii de frontieră.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru tânăra descoperită în bagaj și complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru fratele acesteia, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

×
Subiecte în articol: Vama Curtici tren geanta ascunsă
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close