Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din Târgovişte, filmată când era umilită şi bătută de iubit, s-a împăcat cu agresorul şi şi-a retras plângerea

O tânără din Târgovişte, filmată când era umilită şi bătută de iubit, s-a împăcat cu agresorul şi şi-a retras plângerea

O tânără în vârstă de 22 de ani, din Târgovişte, a fost filmată de iubitul ei în timp ce era umilită şi bătută. Deşi Poliţia a început o anchetă, tânăra s-a împăcat cu agresorul.

O tânără din Târgovişte, filmată când era umilită şi bătută de iubit, s-a împăcat cu agresorul şi şi-a retras plângerea
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    04 Sep 2021   •   09:39

Tânăra a fost filmată în timp ce era umilită şi bătută, în casa agresorului din Târgovişte, iar imaginile au ajuns ulterior pe reţelele de socializare.

Pe imaginile se vede cum femeia a fost pusă să se întindă pe podeaua camerei, în timp ce agresorul o lovea cu pumnii şi cu picioarele minute în şir.

Ploaia de lovituri s-a oprit abia în momentul în care femeia aproape a leşinat. Poliţia a deschis un dosar penal, dar tânăra bătută crunt şi-a retras plângerea, după ce s-a împăcat cu iubitul.

În imaginile şocante se mai vede cum femeia de 22 de ani este pusă să se întindă pe jos, în timp ce agresorul îi reproşează că l-a înşelat. Bărbatul extrem de agresiv o loveşte fără milă, iar tânăra nu se poate apăra.

În momentul în care tânăra încearcă să se ridice de jos, agresorul o loveşte din nou.

Tânăra agresată a fost internată într-un centru social şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţia a deschis un dosar penal şi chiar a emis un ordin de protecţie împotriva bărbatului, însă ordinul a fost infirmat în instanţă, acolo unde femeia a explicat judecătorilor că s-a împăcat cu agresorul şi şi-a retras plângerea.

×
Subiecte în articol: Targoviste
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close