Antena 3 CNN Actualitate Locale Testamentul secret al lui Adrian Kreiner, milionarul ucis în vila sa din Sibiu

Testamentul secret al lui Adrian Kreiner, milionarul ucis în vila sa din Sibiu

Adrian Krainer, milionarul ucis în vila sa din Sibiu de cei trei atacatori, avea un testament secret. Potrivit documentului, averea sa a fost impăriţită între fiica sa, iubita sa şi fosta concubină.

de Georgiana Adam    |    09 Apr 2024   •   11:08

Adrian Kreiner avea un testament secret de care ştia doar avocatul său şi care a fost deschis imediat după moartea afaceristului în vârstă de 50 de ani. El a fost torturat şi ucis în propria sa casă, pe 6 noiembrie 2023, atunci când trei indivizi au intrat în casa sa, în speranţa că vor reuşi să fure bunurile milionarului, printre care şi câteva ceasuri de lux în valoare de câteva sute de mii de euro.

Astfel, averea a fost împărţită între fiica sa, iubita sa şi fosta iubită. Fiica milionarului şi iubita sa au primit acţiunile la fabrica, dar şi mai multe bunuri imobiliare.

Totodată, casa din Sibiu a revenit fostei iubite a milionarului, motiv pentru care fiica a încercat să conteste testamentul în instanţă.

În cele din urmă, s-a ajuns la o înţelegere, iar fiica lui Adrian Kreiner a primit o vilă şi o maşină de lux care valorează aproximativ un milion de euro.

De asemenea, acţiunile de la fabrica de componente auto vor fi vândute către ceilalţi acţionari, iar banii vor fi împărţiţi de iubita milionarului şi fiica acestuia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Filmul crimei milionarului Adrian Kreiner

Cei trei suspecţi în cazul crimei, Laurenţiu Ghiţă, Marian Cristian Minae şi Costinel Cosmin Zuleam, au ajuns la Sibiu în data de 4 noiembrie 2023, împreună cu o femeie, iubita lui Zuleam, și cu Ilie Sitariu, un bărbat din Timiş care i-a ajutat cu transportul.

Sitariu s-a întors la Timişoara cu iubita lui Zuleam, în timp ce cei trei bărbaţi au rămas într-o casă aflată vizavi de vila lui Kreiner şi l-au filat timp de mai multe zile, până în noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2023, atunci când au dat atacul.

"În data de 06.11.2023, în jurul orei 02:30, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în curtea imobilului și ulterior în interiorul imobilului unde se afla persoana vătămată Kreiner împreună cu fiica sa și concubina sa. Asupra persoanei vătămate Kreiner, care se afla la parterul locuinței, au fost exercitate multiple acte de violență la nivelul capului, trunchiului precum și membrelor, după care a fost legată cu mâinile la spate și posibil sufocată cu un covor, persoana vătămată fiind descoperită de organele de poliție la ora 03:04 în stare de inconștiență cu pulsul foarte scăzut, fiind necesară efectuarea manevrelor de resuscitare care au fost începute de către organele de poliție si continuate de către echipajul medical", se arată în rechizitoriul procurorilor.

După ce au reuşit să fure câteva ceasuri, suspecţii au plecat din vilă, însă au fost filmaţi de camerele de supraveghere.

"La ora 02:58, unul dintre autori iese afară din imobil, merge pentru câteva secunde la colțul din față al casei, după care intră înapoi în imobil. La ora 02:59, același autor iese din nou din imobil şi escaladează zidul din spate ce împrejmuiește imobilul, chiar în dreptul camerei de supraveghere care îi surprinde parțial fața (zona ochilor si a nasului), iar după aproximativ 40 de secunde, acesta sare înapoi în curte şi intră în imobil, după care imediat se poate observa cum toți cei trei autori părăsesc locuința și curtea victimei, la ora 03:00, prin același loc prin care au și intrat", au mai arătat procurorii.

×
Subiecte în articol: Adrian Kreiner Sibiu testament
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close