Antena 3 CNN Actualitate Locale Tombolă cu premii în tablete, telefoane și laptopuri pentru tinerii din Ialomița care se vaccinează anti-COVID-19

Tombolă cu premii în tablete, telefoane și laptopuri pentru tinerii din Ialomița care se vaccinează anti-COVID-19

Autoritățile din județul Ialomița vor organiza o tombolă, la care pot participa tinerii cu vârste cuprinse între 16-25 de ani, care se vaccinează anti-COVID-19 la maratonul de vaccinare organizat în perioada 31 mai - 1 iunie. Premiile constă în tablete, telefoane și laptopuri.

Tombolă cu premii în tablete, telefoane și laptopuri pentru tinerii din Ialomița care se vaccinează anti-COVID-19
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    26 Mai 2021   •   14:51

În cele două zile de maraton, se pot vaccina toate persoanele doritoare, indiferent de vârstă, în centrele de vaccinare din Slobozia, Amara, Țăndărei, Fetești, Urziceni și Fierbinți-Târg.

Anunțul postat pe Facebook de Instituția Prefectului din Județul Ialomița

”De Ziua Copilului, Instituţia Prefectului Ialomiţa, cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița și al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, organizează în perioada 31 mai - 1 iunie 2021 o campanie de vaccinare anti-Covid-19.

Tinerii cu vârste între 16 și 25 de ani care se vaccinează pe durata acestei campanii se vor putea înscrie la cele 3 tombole care vor avea loc pe data de 10 iunie 2021 la Slobozia, Fetești și Urziceni.

Premiile constau în 3 laptopuri, 3 tablete şi 3 telefoane mobile performante în valoare totală de 40.000 de lei.

Toți cei interesaţi, indiferent de vârstă, se pot vaccina fără programare la centrele de vaccinare din Slobozia, Amara, Ţăndărei, Feteşti, Urziceni și Fierbinţi- Târg, în perioada mai sus-menţionată.

Centrele de vaccinare vor fi deschise până la orele 22:00.

Iniţiativa va fi susţinută financiar de către Consiliul Judeţean Ialomiţa, iar logistic de către Primăria Slobozia, Direcția de Sănătate Publică Ialomița și administraţiile locale unde există centre de vaccinare”.

×
Subiecte în articol: Ialomița
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close