Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie pe DN6! Cinci oameni au fost grav răniţi într-un accident cu un TIR și două autoturisme

Tragedie pe DN6! Cinci oameni au fost grav răniţi într-un accident cu un TIR și două autoturisme

Un accident rutier a avut loc, în această după-amiază, pe DN6, în zona comunei Cornea, unde a avut loc o coliziune între două autoturisme și un TIR .În total, în accident au fost implicate cinci persoane, printre care şi un copil. Un eclicopter SMURD a fost solicitat la locul tragediei.

Tragedie pe DN6! Cinci oameni au fost grav răniţi într-un accident cu un TIR și două autoturisme
Sursa foto: ISU CS
de Georgiana Adam    |    13 Iul 2022   •   19:49

La locul accidentului au fost alocate următoarele resurse tehnice și umane: două ambulanțe SAJ, o ambulanță SMURD B2, o autospecială cu modul de descarcerare și prim-ajutor și un elicopter SMURD.

Circulația auto a fost blocată pe ambele sensuri, iar coloana de autovehicule se întinde pe câțiva km de o parte și de alta a locului respectiv.

Potrivit expressdebanat.ro, echipajul de pompieri a descarcerat victima, care se afla în stare de inconștiență, și a predat-o echipajului medical de pe elicopterul SMURD.

Un echipaj medical SAJ a preluat o a două victimă, aceasta prezentând traumatisme la nivelul membrelor superioare.

Celelalte trei persoane implicate în accident au fost evaluate de către personalul medical și  nu necesită transport la spital pentru îngrijiri suplimentare, au mai transmis reprezentanții ISU „Semenic”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: accident DN6
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close