Antena 3 CNN Actualitate Locale Tramvaiele promise de Nicuşor Dan ar putea rămâne în depouri

Tramvaiele promise de Nicuşor Dan ar putea rămâne în depouri

Bucureștenii ar putea rămâne fără noile tramvaie promise de Nicușor Dan. Deși s-au investit sume astronomice în modificarea peroanelor, comisia tehnică de specialitate refuză să facă recepția mijloacelor de transport din cauza unor probleme tehnice.

Tramvaiele promise de Nicuşor Dan ar putea rămâne în depouri
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Radu Tiliță    |    19 Oct 2022   •   11:08

Vorbim despre aceleași probleme pe care le-am auzit în ultima perioadă în spațiul public, probleme legate de motorizarea tramvaielor, de puterea lor, dar și de modul în care sunt concepute.

Cel puțin astea sunt informațiile apărute în ultima perioadă și acestea ar fi motivele pentru care comisia tehnică refuză să înceapă procedura de recepție. Fără această procedură de recepție, tramvaiele nu ar putea intra pe calea de rulare.

Astfel, bucureștenii nu le-ar putea folosi. Asta deși primarul Capitalei spunea că la finalul lunii octombrie vom vedea cele 10 tramvaie deja aduse în Capitală pe linia tramvaiului 41.

În schimb, în urmă cu doar câteva zile reprezentanții Astra Arad au anunțat că dacă recepția nu va fi făcută până la finalul acestei luni, vor decide să oprească producția celor 90 de tramvaie rămase pe baza acestui contract.

Și mai susțin cei din compania Astra Arad că Primăria Capitalei încearcă să tergiverseze acest contract și caută motive pentru a întârzia plata celor 100 de tramvaie.

 

×
Subiecte în articol: București Nicușor Dan
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close