Antena 3 CNN Actualitate Locale Transportul în comun, gratuit în Galaţi pe tot parcursul zilei. De ce a luat primăria această măsură

Transportul în comun, gratuit în Galaţi pe tot parcursul zilei. De ce a luat primăria această măsură

Transportul în comun, gratuit în Galaţi pe tot parcursul zilei. De ce a luat primăria această măsură
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    11 Ian 2017   •   08:20

Transportul călătorilor cu mijloacele de transport în comun în municipiul Galaţi este gratuit pe tot parcursul zilei de miercuri, în urma unei decizii a Primăriei Galaţi, a anunţat purtătorul de cuvânt al municipalităţii, Raluca Ardean.

Potrivit acesteia, primăria a luat această măsură pentru ca gălăţenii să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun şi să-şi lase maşinile acasă înlesnind intervenţia mijloacelor de deszăpezire.

„Având în vedere condiţiile meteo, astăzi (miercuri-n.r.) transportul cu mijloacele de transport în comun va fi gratuit pentru toţi cetăţenii. În acelaşi timp, este recomandată folosirea acestora pentru a preîntâmpina eventualele blocaje în trafic şi pentru a uşura intervenţia utilajelor de deszăpezire”, a spus Ardean.

Utilajele şi echipele organizate la nivelul Primăriei Galaţi sunt pe stradă şi intervin în zonele unde este necesar încă de noaptea trecută. La această oră, pe străzile oraşului, intervin 149 de utilaje de deszăpezire pe străzile principale, dar şi în cartiere.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close