Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei frați au fost supuși unor orori de nedescris, chiar de bărbatul care îi avea în grijă: ”Nu-l știam să facă asemenea lucruri!”

Trei frați au fost supuși unor orori de nedescris, chiar de bărbatul care îi avea în grijă: ”Nu-l știam să facă asemenea lucruri!”

Caz cutremurător în Bihor. Trei copii au fost violați luni bune chiar de bărbatul care-i avea în grijă. Iar individul a şi filmat momentele de groază. Cei 3 fraţi, o fetiţă de 10 ani şi 2 băieţi de 11 şi 12 ani au trecut prin chinuri groaznice până când s-a aflat totul. Minorii au fost lăsaţi pe mâna agresorului de tatăl lor şi de sora mai mare. Coşmarul a luat sfârşit când agresorul a fost reţinut de poliţişti, iar părinţii au fost decăzuţi din drepturi. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Trei frați au fost supuși unor orori de nedescris, chiar de bărbatul care îi avea în grijă: ”Nu-l știam să facă asemenea lucruri!”
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    27 Mai 2021   •   09:06

Cei 3 frați vitregi, o fetiță de 10 ani și 2 băieți de 11 și 12 ani, au fost lăsați, anul trecut, în grija bărbatului în vârstă de 32 de ani. Aceștia locuiau într-un cătun din localitatea bihoreană Țețchea. Mama fetiței este plecata la munca in Italia, în timp ce mama celor 2 băieți a murit. Copiii îl mai aveau doar pe tată, care muncea în altă localitate, şi pe sora lor mai mare. Ca să nu rămână singuri, tânăra i-a dat în grija unui bărbat care o vizita adeseori. Doar că, bărbatul avea alte planuri.

Calvarul a început în urma cu 7 luni, însă totul a iesit la iveală acum 2 zile, când fetița de 10 ani i-a povestit surorii mai mari agresiunile la care au fost supuși.

”Fetița de 10 ani a contactat-o pe sora ei și ea a dat curs, a sunat la poliție și s-a declarat ancheta”, spune Florin Cazan, primarul comunei Țețchea. 

Fetița era retrasă și timidă la școală

Copila mergea şi la școală, iar profesorii spun că se descurca foarte bine la învățat, însă era retrasă şi timidă. Ea nu a povestit niciodată colegilor sau învățătoarei prin ce chinuri a trecut.

Reporter: S-a plâns în clasă de ceva anume, ținând cont de ce s-a descoperit?

Crina Puie, director școală gimnazială Hotar: Niciodată!

Reporter: Ați observat un comportament ieșit din comun?

Crina Puie: Nu, doar că era retrasă și nu comunica...

În tot acest timp, cei trei copii au fost supuși unor orori de nedescris. Agresorul i-a violat şi a filmat scenele îngrozitoare.

Cazul este acum instrumentat de procurorii DIICOT, pentru că bărbatul a filmat toate abuzurile sexuale la care i-a supus pe cei 3 minori, filmări pe care, ulterior le-ar fi vândut în străinătate, unor site-uri.

”Era o persoană liniștită”

Individul a trăit mai mulți ani în Germania. Este căsătorit și are o fetiță de 8 ani şi nu se află la prima infracțiune. Nimeni nu se aștepta însă ca bărbatul să fie în stare de asemenea atrocități, spun oamenii din comuna natală.

”A avut 120 de ore de lucru în folosul comunității, pentru niște nereguli făcute. Nu-l știam în comunitate să facă asemenea lucruri. Era o persoană liniștită”, a declarat Ionuț Lazăr, primar în Aștileu. 

Când cazul a ieşit la lumină, bărbatul a fost săltat de polițiști şi dus în arest, iar copiii au ajuns în grija statului.

”Copiii se găsesc într-o unitate de asistență specializată si beneficiază de toate serviciile de care au nevoie, inclusiv de consiliere psihologica pentru problema pe care o au”, spune  Ștefan Goția, purtător de cuvânt DGASPC Bihor.

Bărbatul este anchetat acum pentru viol şi pornografie infantilă şi, dacă va fi găsit vinovat, riscă ani grei după gratii.

 

×
Subiecte în articol: Bihor
Parteneri
A apărut şi al treilea denunţător al grupării Coldea
x close