Antena 3 CNN Actualitate Locale Trenuri blocate după ce un bărbat a ridicat bariera de la Petricani. Directorul CFR Infrastructură: „Nu e normal. Duce la oprirea circulației”

Trenuri blocate după ce un bărbat a ridicat bariera de la Petricani. Directorul CFR Infrastructură: „Nu e normal. Duce la oprirea circulației”

Trenuri blocate după ce un bărbat a ridicat bariera de la Petricani. Directorul CFR Infrastructură: „Nu e normal. Duce la oprirea circulației”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
25 Mai 2019   •   12:51

A fost calvar la bariera din Petricani. Un bărbat care a ridicat vineri seara bariera de acolo e căutat de Poliție. 

Acesta a ridicat bariera cu mâna și din această cauză întregul sistem a fost dat peste cap. 

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. 

Din cauza acestui gest, bariera și trenurile au fost blocate. 

Constantin Axinia, director CFR Infrastructură- „Toate barierele din zona aceasta funcționează. Avem și personal care stă să supravegheze. Am avut de-a face cu oameni care încalcă legea și ne pun în situații dificile, atât pe noi, cât și pe cei care circulă în această zonă. Bărbatul e căutat. Au fost vreo trei cazuri, dar le-am rezolvat mai rapid. Au fost situații când bariera a căzut peste o mașină, mașina a forțat trecerea. Acest lucru nu e normal pentru că orice sesizare de obiect care intervine asupra barierei duce la oprirea circulației. Se circulă apoi cu viteză foarte redusă”. 

×
Subiecte în articol: bariera trenuri
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close