Antena 3 CNN Actualitate Locale Trupul neînsuflețit al unei femei, găsit plutind pe un lac din Arad. Oamenii legii au deschis o anchetă

Trupul neînsuflețit al unei femei, găsit plutind pe un lac din Arad. Oamenii legii au deschis o anchetă

Trupul neînsuflețit al unei femei, găsit plutind pe un lac din Arad. Oamenii legii au deschis o anchetă
Sursa foto: FOTO: ISU Oltenia
03 Sep 2018   •   12:41

Pompierii militari au intervenit, luni dimineaţă, pentru scoaterea trupului unei femei din lacul Pădurice, situat în parcul cu acelaşi nume din zona ultracentrală a municipiului Arad, după ce o persoană a alertat autorităţile prin 112, au informat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al judeţului.

Autorităţile au fost anunţate, aproape de ora 8.00, că pe suprafaţa lacului Pădurice pluteşte trupul unei femei posibil înecate. 

"Echipa de salvatori din cadrul Detaşamentului Arad al ISU Arad s-a deplasat la faţa locului, au scos la mal trupul femeii, însă nu au putut decât să constate decesul acesteia. Conform pompierilor, femeia al cărei trup fără viaţă a fost scos din apele lacului avea în jur de 60 de ani, însă nici vârsta exactă şi nici identitatea nu au putut fi stabilite, deoarece asupra acesteia nu au fost găsite acte", a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maior George Pleşca. 

Conform acestuia, deocamdată nu se ştie cum a ajuns femeia decedată în apele lacului, întrucât nu există martori care să poată furniza informaţii în acest sens.

"Pompierii militari au predat cadavrul femeii Serviciului de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării necropsiei. Cazul a fost preluat de poliţişti, care vor continua cercetările în vederea stabilirii identităţii femeii şi a condiţiilor în care aceasta s-a înecat în lac", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Arad. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Arad oamenii legii pompierii lac
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close