Antena 3 Actualitate Locale Un autobuz cu pasageri a luat foc în timpul mersului

Un autobuz cu pasageri a luat foc în timpul mersului

24 Mai 2017   •   09:47
Un autobuz cu pasageri a luat foc în timpul mersului
Sursa foto: Foto: punctul.ro

Un autobuz cu pasageri aparţinând SC Transport Local SA Târgu Mureş, care efectua miercuri o cursă regulată pe strada Gheorghe Doja către centrul municipiului s-a aprins în timpul mersului, în urma unui scurtcircuit survenit la motor, fără a se înregistra victime.

Căpitanul Cristian Virag de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş a declarat pentru AGERPRES că la faţa locului s-au deplasat două autospeciale ASAS, un ofiţer şi 10 subofiţeri, însă incendiul a fost lichidat până la sosirea pompierilor.

Directorul SC Transport Local SA Târgu Mureş, Tatar Bela, a menţionat că în autobuz nu erau mulţi călători la ora incidentului, iar şoferul i-a evacuat şi a stins incendiul, care era "mai mult fum decât flăcări', cu extinctorul din dotare.

'A fost un scurtcircuit în spate, la motor, sub capota motorului. Nu erau aşa mulţi pasageri. Este un autobuz vechi, din 2005, noi acum trebuie să îl reparăm. Este un scurtcircuit, se va stabili de unde a pornit, undeva la cablaje, putea să pornească de la radiator, de la acumulator, undeva în legătură cu cablajele. Trebuie schimbată partea electrică din spate. Noi facem revizia obligatorie din şase în şase luni, însă astfel de incidente se pot întâmpla oricui. Autobuzul era cu toate reviziile la zi. Nu a fost focul aşa mare, mai mare a fost fumul, întrucât nici măcar scaunele din spate nu au fost afectate', a arătat Tatar Bela.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close