Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat descoperit înghețat pe marginea unui drum

Un bărbat descoperit înghețat pe marginea unui drum

Un bărbat descoperit înghețat pe marginea unui drum
18 Feb 2018   •   13:11

Un bărbat în vârstă de 73 de ani a fost găsit decedat, duminică dimineaţă, pe marginea unui drum sătesc din localitatea Broscăuţi, după ce zeci de jandarmi, poliţişti şi pompieri l-au căutat pe tot parcursul nopţii.

Bărbatul, din localitatea Satul Nou, a plecat sâmbătă seară de acasă pentru a transporta în câmp, cu o căruţă, nişte coceni de porumb. Alertată că bărbatul nu a revenit la domiciliu, familia a sunat la 112, iar peste 30 de poliţişti, pompieri şi jandarmi au început căutările.

Corpul neînsufleţit al botoşăneanului a fost găsit, duminică dimineaţă, de un taximetrist. Bătrânul era îngheţat, iar cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă nu au putut face altceva decât să constate decesul.

"Cadavrul a fost preluat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii au deschis un dosar penal de moarte suspectă şi efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de producere a evenimentului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Maria Carp

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close