Antena 3 Actualitate Locale Un bărbat din Sibiu a vrut să fure un avion NATO. Inițial pusese ochii pe o mașină

Un bărbat din Sibiu a vrut să fure un avion NATO. Inițial pusese ochii pe o mașină

25 Apr 2018   •   18:14
Un bărbat din Sibiu a vrut să fure un avion NATO. Inițial pusese ochii pe o mașină
Sursa foto: foto: Tribuna

Un bărbat din Sibiu ar fi vrut să fure un avion NATO de pe aeroportul din Sibiu, în urmă cu o lună.  Se pare că în ziua incidentului, a văzut un avion NATO aterizând la Sibiu și a sărit gardul, împreună cu un minor, cu intenția de a fura avionul și a ajunge în Germania. Văzând că avionul nu a ajuns până în preajma lor, se pare că cei doi ar fi decis să încerce să fure o mașină, moment în care au fost prinși. 

Povestea lor este însă una extrem de ciudată. Potrivit surselor din interiorul anchetei, inițial cei doi au vrut să fure o mașină din incinta RAR ca să meargă în Germania, dar toate erau închise și au renunțat. Când se întorceau spre oraș au zărit avionul aterizând și așa le-a venit ”ideea” că l-ar putea fura. Totul s-a petrecut ziua în amiaza mare.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional Sibiu, incidentul s-a produs în jurul orei 15.00, în ziua de 22 martie, când în incinta Aeroportului Internațional Sibiu se afla un avion de linie.

Bărbatul care a intrat ilegal în perimetrul Aeroportului Internațional Sibiu va fi supus unei expertize psihiatrice, au anunțat pentru Tribuna, surse neoficiale.

Mai multe, pe Tribuna.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close