Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Sibiu a vrut să fure un avion NATO. Inițial pusese ochii pe o mașină

Un bărbat din Sibiu a vrut să fure un avion NATO. Inițial pusese ochii pe o mașină

Un bărbat din Sibiu a vrut să fure un avion NATO. Inițial pusese ochii pe o mașină
Sursa foto: foto: Tribuna
25 Apr 2018   •   18:14

Un bărbat din Sibiu ar fi vrut să fure un avion NATO de pe aeroportul din Sibiu, în urmă cu o lună.  Se pare că în ziua incidentului, a văzut un avion NATO aterizând la Sibiu și a sărit gardul, împreună cu un minor, cu intenția de a fura avionul și a ajunge în Germania. Văzând că avionul nu a ajuns până în preajma lor, se pare că cei doi ar fi decis să încerce să fure o mașină, moment în care au fost prinși. 

Povestea lor este însă una extrem de ciudată. Potrivit surselor din interiorul anchetei, inițial cei doi au vrut să fure o mașină din incinta RAR ca să meargă în Germania, dar toate erau închise și au renunțat. Când se întorceau spre oraș au zărit avionul aterizând și așa le-a venit ”ideea” că l-ar putea fura. Totul s-a petrecut ziua în amiaza mare.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional Sibiu, incidentul s-a produs în jurul orei 15.00, în ziua de 22 martie, când în incinta Aeroportului Internațional Sibiu se afla un avion de linie.

Bărbatul care a intrat ilegal în perimetrul Aeroportului Internațional Sibiu va fi supus unei expertize psihiatrice, au anunțat pentru Tribuna, surse neoficiale.

Mai multe, pe Tribuna.

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close