Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bebeluș a murit într-un spital din Timișoara, după ce medicii i-au dat tratament de răceală

Un bebeluș a murit într-un spital din Timișoara, după ce medicii i-au dat tratament de răceală

Un bebeluș a murit într-un spital din Timișoara, după ce medicii i-au dat tratament de răceală
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Oct 2017   •   11:26

Un bebeluș de câteva luni a murit la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara. Părinții au mers cu el la urgențe, iar medicii i-au trimis acasă cu tratament pentru răceală, însă în doar câteva ore micuțul nu mai respira.

Părinții îi acuză pe medici că au pus diagnostic greșit și cer procurorilor să investigheze cazul.

Potrivit reprezentanților Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, cei doi părinți au mers cu copilul la Secția de Urgențe într-o seară, iar medicii l-au consultat și au ajuns la concluzia că micuțul este răcit, așa că l-au trimis acasă dându-i medicamente pentru răceală.

După câteva ore, părinții s-au întors speriați la spital, pentru că micuțul lor era din ce în ce mai rău. Abia la autopsie s-a constatat că fiul lor avea o malformație la inimă.

„Investigăm acum ce avea. A murit foarte repede, în câteva ore. Corpul decedaților la vârsta sugarilor trebuie să meargă la Patologie, și așa s-a și întâmplat în acest caz, pentru verificări amănunțite. Vă dați seama ce dramă trăiesc părinții. Copilul avea 11 luni și ceva, a venit cu o banală răceală și apoi foarte rapid a decedat”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Mihai Gafencu, purtător de cuvânt al Spitalului Louis Turcanu.

×
Subiecte în articol: bebelus Timisoara a murit raceala spital
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close