x close

Un botoșănean de 51 de ani acuza dureri cumplite așa că a hotărât imediat să se ducă la spital. Medicii s-au speriat când au văzut radiografiile. Imediat l-au dus în sala de operații

03 Iun 2019   •   20:03
Un botoșănean de 51 de ani acuza dureri cumplite așa că a hotărât imediat să se ducă la spital. Medicii s-au speriat când au văzut radiografiile. Imediat l-au dus în sala de operații Foto: pixabay.com

Medicii de la Spitalul Județean din Botoșani au avut de a face cu un caz cu totul și cu totul inedit. Un bărbat a ajuns cu dureri groznice la Unitatea de Primiri-Urgențe a instituției.

Omul de 51 de ani, care locuiește într-o comună din județ, s-a prezentat cu un pahar de sticlă în fund. În urma unei radiografii, s-a constatat că paharul era cu gura în jos. 

Cadrele medicale au încercat să scoată obiectul din anus, însă și-au dat seama că acest lucru este imposibil existând și riscul de spargere a acestuia. Medicii au decis ca bărbatul să fie supus unei intervenții chirurgicale, potrivit botosaninews.ro.

Paharul a fost scos prin abdomen, iar bărbatul a rămas internat în spital. El le-a spus ulterior cadrelor medicale că ar fi avut o sângerare în zonă și s-a gândit că poate opri cu un pahar.

Citeşte mai multe despre:

pahar botosani
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati