Un canadian a cunoscut o olteancă pe net. Ce a pățit bărbatul după ce s-a îndrăgostit de ea. Era convins că și-a găsit sufletul pereche dar...

16 Feb 2017   •   17:00
Un canadian a cunoscut o olteancă pe net. Ce a pățit bărbatul după ce s-a îndrăgostit de ea. Era convins că și-a găsit sufletul pereche dar... Foto: freeimages.com

O olteancă a păcălit cu 5.000 de euro un canadian cu origini indiene care a fost convins că și-a găsit sufletul pereche. Kishor Govind Bhat a cunoscut-o pe tânăra, în vârstă de 30 de ani, pe un site de matrimoniale. Între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste, însă finalul a fost unul de-a dreptul șocant, scrie libertatea.ro.

Canadianul, în vârstă de 45 de ani, a povestit că a fost în culmea fericirii, după ce tânăra olteancă i-a promis că se va căsători cu el.

„Îmi spunea una săptămâna asta, alta peste o saptămână. Eram îndrăgostit, dar nu uit lucrurile pe care mi le spunea. Mi-a spus lucruri care nu se legau și din acte nu reieșea ce îmi spunea ea mie. Am verificat și apartamentul și afacerea ei, dar nu era nimic legal. Eu nu vreau să mai am de-a face cu ea”, a povestit Kishor Govind Bhat.

 

x close