Antena 3 CNN Actualitate Locale Un constănţean a murit după ce a zburat cu maşina peste un sens giratoriu. Era beat, drogat şi nu avea permis auto

Un constănţean a murit după ce a zburat cu maşina peste un sens giratoriu. Era beat, drogat şi nu avea permis auto

Accident teribil, joi dimineață, la intrarea în Constanța. Un șofer în vârstă de 43 de ani a murit, după ce a pierdut controlul volanului. Maşina pe care o conducea a zburat peste un sens giratoriu, a rupt un gard, s-a izbit de un stâlp și s-a răsturnat de mai multe ori.

Un constănţean a murit după ce a zburat cu maşina peste un sens giratoriu. Era beat, drogat şi nu avea permis auto
28 Iul 2022   •   14:59

O maşină condusă cu viteză excesivă de un şofer beat şi drogat a intrat din plin într-un rond de pe şosea şi a zburat efectiv prin aer, fiind proiectată aproape 10 metri peste benzile de circulaţie.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede cum autoturismul trece razant pe lângă o maşină care se afla în intersecţie.

La fața locului au intervenit echipaje ale ISU Dobrogea, iar medicii s-au luptat mai bine de 40 de minute să-i salveze viaţa şoferului. Din păcate nu au reuşit să mai facă nimic.

Poliţiştii au descoperit că şoferul urcase băut şi drogat la volan, după ce fusese la o petrecere. În plus, nici nu avea permis de conducere! 

"Pompierii militari au fost alertați de producerea unui accident rutier la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian (în dreptul reprezentanței Dacia). Au fost alocate o autospecială de stingere, doua SMURD (tip B și tip C) și o descarcerare. La fața locului, salvatorii au găsit autoturismul răsturnat, iar victima încarcerata. Aceasta a fost extrasă din mașină și s-au început manevrele de resuscitare, fără succes din păcate, victima prezentând leziuni incompatibile cu viața. Decesul a fost declarat de către echipajul SMURD C", au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close