Antena 3 CNN Actualitate Locale Un medic, spulberat de un TIR pe o șosea de centură. Bărbatul a fost proiectat la 10 metri de impact

Un medic, spulberat de un TIR pe o șosea de centură. Bărbatul a fost proiectat la 10 metri de impact

 Un medic, spulberat de un TIR pe o șosea de centură. Bărbatul a fost proiectat la 10 metri de impact
Sursa foto: foto: http://www.jurnalmehedinti.ro
22 Noi 2018   •   12:20

Încă o tragedie miercuri seară pe centura ocolitoare a oraşului Drobeta-Turnu-Severin. Un medic de familie de 68 de ani, din Izvorul Bârzii aflat la volanul unui autoturism, şi-a pierdut viaţa după ce a fost spulberat de un autotren căruia nu i-a acordat prioritate într-un viraj la stânga, scrie jurnalmehedinti.ro.

După coliziune maşina mică a fost aruncată la câţiva metri, pe marginea drumului, iar medicii ajunşi la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru viaţa bărbatului aflat la volan.

Bărbatul plecase către Turnu-Severin, la o vulcanizare, să-şi schimbe caucicurile autoturismului şi să pună de iarnă. Mergea pe centura ocolitoare şi trebuia să facă un viraj la stânga, numai că atunci când a făcut manevra nu s-a asigurat. Dinspre Orşova circula cu viteză mare un autotren înmatriculat în Turcia, care a intrat în plin în partea dreaptă a maşinii medicului, pe care a proiectat-o la aproape zece metri de locul impactului, pe marginea drumului.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close