Antena 3 CNN Actualitate Locale Un sediu PSD din Sibiu s-a transformat în farmacie

Un sediu PSD din Sibiu s-a transformat în farmacie

Un sediu PSD din Sibiu s-a transformat în farmacie
Sursa foto: Foto: Tribuna.ro
22 Mar 2018   •   17:30

Fostul sediu al Partidului Social-Democrat de pe strada Tribunei Nr.1 (fostul ACR) s-a transformat in... farmacie din lanţul Catena, lucrările fiind finalizate.

Transformarea celui de-al doilea sediu al social-democraţilor în farmacie era „în linie dreaptă” încă din decembrie anul trecut, când Organizaţia Municipală Sibiu a PSD, prin Pavel Bichiceanu, solicita şi obţinea, din partea Primăriei Sibiu, autorizaţia de construire nr. 841/19.12.2017, în care se făcea referire la „executări de lucrări de înlocuire a vitrinelor (ferestrelor), uşilor la exterior cu tâmplarie lemn, încastrare uţă pe interior, zugrăveli interioare, schimbare destinaţie pentru activităţi comerciale (farmacie), cu respectarea avizului Directiei Judeţene pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Naţional Sibiu”. Valoarea estimată a lucrărilor era, la momentul eliberării autorizaţiei, de 5.000 lei.

Încă din mai 2017, preşedintele interimar de atunci al PSD Sibiu, actualul subprefect Horaţiu Marin declara că vechiul sediu de pe Tribunei va fi închiriat, fondurile din această activitate urmând a fi folosite fie pentru finanţarea activităţilor partidului, fie pentru donaţii, scrie Tribuna.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close