Antena 3 CNN Actualitate Locale Vanesa a fost înmormântată în rochie de mireasă, într-un sicriu alb, în Miroslava

Vanesa a fost înmormântată în rochie de mireasă, într-un sicriu alb, în Miroslava

Vanesa, tânăra de 23 de ani ucisă într-o vilă din Iaşi împreună cu iubitul ei, a fost înmormântată, astăzi, îmbrăcată în rochie de mireasă, în Miroslava, judeţul Iaşi.

Vanesa a fost înmormântată în rochie de mireasă, într-un sicriu alb, în Miroslava
Sursa foto: Antena 3
de Paul Ciurari    |    14 Dec 2021   •   15:40

Înmormântarea tinerei de 23 de ani a adunat zeci de oameni, care au venit să o conducă pe ultimul drum.

Îmbrăcată în mireasă, Vanesa a fost înmormântată într-un sicriu alb. Cei care au cunoscut-o spun că era o fată veselă și optimistă. Spun că este o tragedie fără margini.

Preotul Mihai Rusu, cel care i-a fost alături Vanesei în toate momentele importante din viața unui creștin, este și cel care o conduce acum pe ultimul drum. Ne-a spus că în peste 35 de ani de când este preot, nu a întâlnit niciodată o asemenea tragedie.

În prag de Crăciun și de sărbătoare a Nașterii Domnului, familia a primit o lovitură cumplită. Preotul Rusu ne-a mai spus că relația dintre Vanesa și tânărul din Maroc era una serioasă și urma ca aceștia să se logodească.

Alături de Vanesa au fost pe ultimul drum și mai mulți colegi de la școala post-liceeală sanitară, a cărei cursuri le frecventa tânăra.

În timp ce tânăra era înmormântată la Miroslava, presupusul autor al dublului asasinat, respectiv cel bănuit că a ucis-o pe Vanesa şi pe iubitul ei, a fost prins de poliţiştii din Roma, Italia.

Ahmed Sami El Bourkadi a fost reţinut de poliţiştii italieni şi urmează să fie extrădat în România pentru a răspunde acuzaţiilor.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close