Antena 3 CNN Actualitate Locale Elicopter SMURD, ținut la sol în Bihor de rudele unui pacient aflat în comă

Elicopter SMURD, ținut la sol în Bihor de rudele unui pacient aflat în comă

Jandarmii au fost chemaţi să acţioneze în comuna bihoreană Văşad, unde rudele unui pacient au oprit să decoleze elicopterul SMURD cu care bolnavul urma să fie transportat la spital.

Elicopter SMURD, ținut la sol în Bihor de rudele unui pacient aflat în comă
de Georgiana Adam    |    01 Feb 2021   •   11:30

Incidentul s-a produs la finele săptămânii trecute. Potrivit autorităţilor, în urma unui apel de urgenţă, un echipaj mixt format din politist şi jandarm a fost direcționat în zona localității Vășad.

Pilotul unui  elicopter SMURD sosit pentru preluarea unui pacient a sesizat că nu poate ridica aparatul de zbor de la sol în condiții de siguranță, deoarece aparținătorii celui ce urma sa fie transportat la spital refuzau să se îndepărteze.

La faţa locului, echipajul de intervenţie a identificat mai multe persoane in jurul aparatului de zbor. Oamenii legii au reuşit să îndepărteze persoanele respective şi să realizeze o zona de siguranță iar pilotul a reușit sa decoleze spre Spitalul de Urgență din Oradea.

Pacientul suferise un accident în urmă cu ceva timp şi a intrat în comă, ceea ce a necesitat transportul la spital, însă rudele acestuia, de etnie romă, s-au opus pe motiv că nu aveau încredere în medici.

×
Subiecte în articol: elicopter SMURD Văşad
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close