Antena 3 Actualitate Locale Viceprimarul Constanţei, acuzat că a agresat o angajată de la Protecția Consumatorilor. I-a trimis flori după incident

Viceprimarul Constanţei, acuzat că a agresat o angajată de la Protecția Consumatorilor. I-a trimis flori după incident

08 Mai 2020   •   19:44
Viceprimarul Constanţei, acuzat că a agresat o angajată de la Protecția Consumatorilor. I-a trimis flori după incident
Sursa foto: Facebook Dumitru Babu

Viceprimarul Constanţei, Dumitru Babu, este acuzat de o angajată de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa că a agresat-o în timpul unei control la o societate. Maria Obreja susține că vicele i-a trimis ulterior un buchet de flori, pe care ea însă l-a refuzat. Poliţia a deschis o anchetă pentru ultraj.

Maria Obreja, comisar în cadrul CJPC Constanţa, a povestit, vineri, pe pagina sa de Facebook, ce a păţit în timpul unei acţiuni de control şi cum a fost agresată de viceprimarul Dumitru Babu. 

"În cursul unei acţiuni de control, la care mă aflam împreună cu alţi trei colegi, aveam să cunosc latura nevăzută a caracterului pe care îl are Dumitru Babu, aflat în 2016 pe lista votată de mine. Năvălind în locul unde mă aflam cu colegii mei, acesta a vrut să îmi smulgă telefonul din mână şi bruscându-mă să mă dea afară din sediul societăţii în care mă aflam. A fost necesară atât intervenţia colegilor mei, cât şi a fratelui acestuia, cărora trebuie să le mulţumesc, pentru că nu ştiu unde ar fi putut ajunge lucrurile. Mă întreb, dacă pe femeile din viaţa dânsului le tratează la fel? Mă întreb, dacă pe soţia sau mama dânsului le-ar fi bruscat cineva, ce reacţie ar fi avut? Mă întreb, dacă asta este atitudinea pe care o are şi faţă de doamnele aflate în subordinea dânsului?”, a spus Maria Obreja. 

Victima a depus plângere la poliţie. Ea a primit, de asemenea, un buchet de flori din partea lui Dumitru Babu, pe care l-a refuzat. 

"Am depus astăzi plângere la poliţie, relatând incidentul, nu înainte de a-i oferi domului viceprimar Dumitru Babu, şansa de a îşi cere scuze personal, pentru întreg incidentul. Acesta mi-a trimis un buchet de flori, pe care i l-am lăsat personal la primărie, sperând că-l va oferi unei doamne din familia lui, şi povestindu-i ce 'năzbâtie' a făcut, să afle părerea acesteia”, a relatat femeia.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close