Antena 3 CNN Actualitate Locomotiva unui tren Regio de pe ruta Râmnicu Vâlcea - Piatra Olt a luat foc

Locomotiva unui tren Regio de pe ruta Râmnicu Vâlcea - Piatra Olt a luat foc

Locomotiva unui tren Regio de pe ruta Râmnicu Vâlcea - Piatra Olt a luat foc
Sursa foto: Foto: Mediafax
27 Iul 2012   •   11:23

Locomotiva unui tren Regio care se deplasa pe direcţia Râmnicu Vâlcea - Piatra Olt a luat foc, iar pompierii militari au evacuat călătorii şi au intervenit pentru stingerea flăcărilor izbucnite din cauza unui scurtcircuit, informează Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, în momentul sosirii pompierilor la locul intervenţiei, ardeau cablurile de la instalaţia electrică a locomotivei, focul, care a deteriorat elementele de la transmisia acesteia, fiind stins în aproximativ o jumătate de oră.
   
"Pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs în comuna Prundeni, satul Zăvideni, la locomotiva trenului Regio numărul 13124 care se deplasa pe direcţia Râmnicu Vâlcea - Piatra Olt. S-a luat măsura evacuării călătorilor, ulterior incendiul fiind stins. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. După aproximativ 25 de minute de la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins. Cercetările preliminarii arată că flăcările ar fi izbucnit în urma producerii unui scurtcircuit la instalaţia electrică", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, căpitanul Cătălin Popescu.
   
Conform estimărilor preliminarii, valoarea pagubelor însumează circa 10.000 de lei, cea a bunurilor salvate fiind de aproximativ 150.000 de lei, iar trenul şi-a continuat deplasarea tractat de o altă locomotivă sosită între timp la locul incendiului, după aproximativ o oră şi jumătate de la producerea incidentului.
   

×
Subiecte în articol: locomotiva regio Râmnicu Vâlcea pompierii
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close